Financiering

http://www.karstenvanbaalen.nl/wp-content/uploads/2012/10/bd-lease-logo_zilver.bmpTijdens de aanschaf van een (grondverzet, landbouw) machine moeten de nodige keuzes gemaakt worden. Merk, model, transport maar natuurlijk ook hoe u de machine gaat betalen. Goed om te weten dat u de financiële zaken ook via Tomassen Trading kunt regelen.

Omdat geen klant hetzelfde is kunnen wij in samenwerking met BD Lease maatwerk aanbieden. Zij nemen, indien u wenst, contact met u op om de diverse lease- en financieringsmogelijkheden te bespreken. Hierdoor houdt u het voor ons privé en worden uw financiële zaken direct geregeld.

BD Lease is sinds 1997 actief als onafhankelijk intermediair. Zij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen zij u objectief adviseren en wordt er altijd gezocht naar de optimale constructie die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Contactgegevens
Meer weten? BD Lease kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Uw contactpersoon is Marc Wijckmans. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 06-36314567 of via e-mail op
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  .


Klik hieronder voor een vrijblijvende berekening: